Over ons

Wat we aanbieden?

Onze winkel Slaapcomfort, gevestigd in zwolle, biedt een ruime selectie aan bedden, matrassen en nachtkastjes. Wij begrijpen het belang van een goede nachtrust en bieden daarom alleen de beste kwaliteit producten aan. Bij Slaapcomfort geloven we dat er voor iedereen een perfect bed is en wij helpen onze klanten dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Onze winkel is gemakkelijk te vinden in het centrum van Zwolle en onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van uw ideale slaapoplossing. Kom langs bij Slaapcomfort en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de beste nachtrust te krijgen.

Onze winkel in Zwolle biedt een assortiment van slaapkamermeubels en accessoires, inclusief bedden, matrassen en nachtkastjes. 

Wij bieden premium kwaliteitsproducten die het comfort en de ambiance van de slaapkamer verbeteren. Onze premium matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden voor maximale rust. Wij zijn handig gelegen aan de Zuiderzeestraatweg 576 en ons vriendelijke en deskundige personeel helpt u graag bij het kiezen van de perfecte items om de slaapkamer van uw dromen te maken.

Ik ben blij met mijn nieuwe matras uit jullie winkel! Het voelt zacht en comfortabel aan en helpt tegen mijn nek- en rugpijn. De kwaliteit is hoog en ik zal er zeker jarenlang van genieten. Bedankt voor de uitstekende service! Ik raad jullie winkel aan bij vrienden en familie.
M. den berg
Klant
Winkelwagen